Velgen repareren met CNC-apparatuur

CNC afdraaien van velgen is een productieproces waarbij computergestuurde machines worden gebruikt om o.a. stoeprandschade van velgen te repareren. Tijdens het proces wordt er op de millimeters gewerkt om de schade van de velg te repareren en ongedaan te maken.

Tijdens het afdraaien brengen we een blok metaal op een specifieke afmeting en verwerken we de velgen totdat we het gewenste resultaat hebben bereikt. Dankzij de precisie van het CNC-apparaat kunnen wij elke velg van de set velgen identiek aan elkaar maken.

Het afdraaien van velgen met ons CNC-apparaat is de meest nauwkeurige en efficiënte productiemethode. Hierdoor kunnen wij een hogere kwaliteit en consistente velgen realiseren.

CNC Afdraaien tegen lage prijzen

Tot 15% korting

  • Professionele reparatie uitvoering

  • Gecertificeerde CNC machines
  • Garantie op uw velgen

Stoeprandschade repareren

Stoeprandschade repareren om de velgen weer als nieuw te krijgen is bij Velgenspecialist Keller mogelijk. Bij het CNC afdraaien worden de velgen verfijnd en verbeterd voor betere prestaties en een prachtig uiterlijk.

Voordelen van CNC afdraaien

Aan het CNC afdraaien van velgen liggen grote voordelen, waaronder het volgende:

  • Hoge precisie: onze CNC-machine maakt zeer nauwkeurige en herhaalbare sneeën, waardoor uw velgen aan alle kanten consistent worden na de reparatie. Kwaliteit en consistentie kunnen wij op deze manier garanderen.
  • Efficiëntie: dankzij het apparaat kunnen wij in minimale tijd meer velgen repareren. Hierdoor kunnen wij dan ook een kortere reparatie tijd bieden.
  • Flexibiliteit: het ontwerp van de velg kan met behulp van de CNC-machine aangepast worden om te voldoen aan de eisen van uw voertuig.

CNC afdraaien is een populaire productiemethode in de auto-industrie. Bij Velgenspecialist Keller bieden wij deze service ook aan, zodat wij hoge kwaliteit, uitstekende prestaties en esthetiek kunnen leveren! Bekijk ook onze andere velgen reparatie services!

CNC Afdraaien Velgen - Velgenspecialist Keller

Heeft u vragen? Neem contact op!

Indien u vragen heeft over uw velgen en de gepaste reparatie kunt u ons mailen, bellen of appen!